Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Novosti
  • Register

OBAVIJEST - PRIVREMANA RANG LISTA ZA SU BVEN CIJU PRIVATNOG S M JE Š T A JA ZA AKADEMSKU GODINU 2016./2017.


Pismeni prigovor na rezultate natječaja upućuje se Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Požega u roku od osam dana od dana objave rezultata (08.12. - 16.12.2016.), osobno , na adresu Studentski centar Požega, Vukovarska 17/1, sa naznakom: Povjerenstvu za rješavanje prigovora.


Rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Prigovor se upućuje ukoliko je došlo do pogreške kod bodovanj dokumentacije poslane na natječaj.
Odluka Povjerenstva za rješavanje prigovora bit će objavljena najkasnije u roku od osam dana po isteku roka za prigovore na oglasnoj ploči Studentskog centra Požega s konačnim rezultatima (konačna rang lista), te na adresi www.scpozega.hr.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (OABAVIJEST-SUBVENCIJA.pdf)OABAVIJEST-SUBVENCIJA.pdf[ ]1142 kB
Preuzmite ovu datoteku (SUBVENCIJA-RANG LISTA.pdf)SUBVENCIJA-RANG LISTA.pdf[ ]9698 kB